Vad ska du satsa på av segelduk eller solsegel?

Du kanske har sett en slags segelduk, sitta uppe som ett solskydd på någons uteplats? Då kan vi tala om att det inte är en segelduk, utan ett solsegel. Dessa två skiljer sig en hel del åt. Om du vill läsa vad det är som skiljer dem båda åt, så ska du besöka https://www.designsegel.se/solsegel/. Kort kan man säga det att en segelduk, det är vad man tillverkar segel av till båtar, medan man har ett annat material för att göra solsegel. 

Ett solsegel ser dock lite ut som segeldukar, men fungerar på annat sätt. Ett solsegel är till för att skydda dig mot solen och en segelduk är till för att fånga vinden och kunna segla med.

Segeldukar är inte detsamma som solsegel

En segelduk är alltså inte det du ska sätta upp på din terrass, eller din uteplats. Det du ska ha, är ett solsegel. Särskilt om du vill få in skugga på ett bra sätt. Solseglet kan även vara bra om det börjar regna, då sitter ni skyddade under för detta med. Det har alltså en mängd olika användningsområden. 

Vill du att din uteplats ska vara snygg och även ha skugga så ska du då satsa på ett solsegel och inte en segelduk. Du kan ha ett solsegel på alla sorters uteplatser.

 Du kan montera upp det så att det ser ut som ett segel eller montera det så att det ser ut som ett tak. Hos Designsegel kan du få ett solsegel i helt rätt mått!